De Hoveniers

Matthijs van Essen

Eigenaar van Essen Hoveniers. Begonnen in 2005 samen met mijn broer Robert van Essen.
Ik houd mij bezig met planning, offerte's, facturen, klanten contacten onderhouden. Ik ben ook lid en actief bij ondernemend Hattem en verschillende business clubs. Als ik niet op kantoor zit ben ik vaak met Thomas op pad. Boomverzorging en tuinen aanleggen. Af en toe ga ik met Ronnie mee om tuin onderhoud te doen.

Robert van Essen

Robert van Essen

Eigenaar van Essen Hoveniers. Begonnen in 2005 samen met mijn broer Matthijs van Essen.
Ik ben verantwoordelijk in ons bedrijf voor de tuinaanleg, materialen bestellen en offertes maken. Ik werk vaak samen met Niels Blok. Wij zijn goed op elkaar ingewerkt en kunnen zo efficiënt een tuin aanleggen.
Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan.

Thomas Kreling

Thomas kreling is bij ons bedrijf komen werken als allrounder. Hij heeft een 4-jarige hoveniersopleiding met succes afgerond.  Thomas wordt vooral ingezet op aanleg van tuinen maar ook als boomverzorger. Hij is nu bezig met opleiding European treeworker. Dit wordt zijn specaliteit en zo kunnen wij ons gespecaliseerd noemen in het kappen en snoeien van bomen. Ook het herkennen van ziektes in bomen hoort bij deze opleiding.

Ronnie Hanekamp

Ronnie Hanekamp

Ronnie is bij ons al een aantal jaar werkzaam. Hij is bij ons de man van het onderhoud. Tuinen netjes houden is zijn passie. Hagen knippen, gazon onderhoud, en tuinen netjes houden kan hij als geen ander. Ronnie houdt zo het hele jaar uw tuin netjes. Ook geeft hij advies over het bemesten van uw tuin. U kunt zo volop genieten van uw prachtige tuin.